Uw thuis apotheek
Safe Laser is wetenschappelijk bewezen effectief bij meer dan 100 klachten.
Meer informatie
Europese certificering
UNIEK: Safe Laser is als enige laser therapie veilig voor de ogen. Goedgekeurd door EU.
Meer informatie
Previous
Next

Over ons

Daya (34  jaar) is de drijfveer achter Safe Laser in Nederland. Ze werkt al meer dan 15 jaar met artsen uit heel Europa. Zij is begonnen bij NES Health, een complementaire behandelwijze. Ze heeft daarna bij verschillende bedrijven gewerkt maar de voldoening die ze kreeg bij het helpen van mensen heeft ze nooit los kunnen laten. In 2015 kwamen de zuurstofrijke producten van Kaqun op haar pad. De jaren daarna werkt ze met veel plezier met alle patiënten, artsen en de resultaten die zij met Kaqun realiseerden. 

In juni 2019 is Daya in gesprek met een bevriende arts. Hij wijst haar op de goede resultaten die een bevriende arts in zijn praktijk realiseert bij pijnklachten (o.a. artrose) met een therapie genaamd Safe Laser. Medisch gecertificeerd en talloze wetenschappelijke onderzoeken. Zo ontstaat de eerste interesse in Safe Laser. Twee weken later zit Daya aan de tafel bij Safe Laser, een veelbelovende therapie dat nog niet in Nederland wordt aangeboden. 

De eerste vraag die in haar opkwam: als het zo goed is, waarom is het nog niet overal bekend? Safe Laser technologie bestaat nog geen 10 jaar en de fabrikant heeft zich allereerst gericht op de succesverhalen in zijn eigen land. Zij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Maar nu is de fase aangebroken om naar buiten te treden.  

Ik heb al sinds mijn 19e als droomdoel dat ik mensen op grote schaal meer kwaliteit van leven wil geven. En als er iets is dat de kwaliteit van leven beperkt is het pijn. Ik was enorm benieuwd naar de resultaten. Een fabrikant kan het wel zo mooi brengen, maar ik wil het eerst zelf ervaren. Ik  heb een Safe Laser aangeschaft en ben in mijn omgeving gaan proberen. Het was echt ongelofelijk, bijna iedereen had er baat bij. 100% score heb je nooit maar dit kwam wel erg dicht in de buurt. Zo raakte ik steeds meer overtuigd. Soms duurde het gewenste resultaat wat langer, en dan dacht ik weer… Nou, hiervoor zal het vast niet werken. Maar naarmate de tijd verstreek en de persoon bleef doorbehandelen bleek dat de aanhouder wint. Sinds een aantal maanden sta ik daarom ook voor 100% achter Safe Laser technologie. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen. Ik ben een voorstander van combinatie therapieën. Herstel realiseer je nooit door één onderdeel aan te pakken. Safe Laser komt al heel erg ver door de triggerpoints en mitochondriën aan te pakken maar soms heeft een aanvullende therapie absoluut meerwaarde. Vandaar dat ik er ook de voorkeur aan geef om met fysiotherapeuten samen te werken. Mede door de resultaten in de praktijk van fysiotherapeuten durf ik nu 100% achter Safe Laser technologie te staan. Samen werken aan een pijnvrije toekomst is mijn doel. Ik ben klaar voor de volgende stap in genezing, en ik hoop dat jij dat ook bent.

 

Stichtende leden van de groep

Tamás Rózsa (elektrotechnisch ingenieur en laseronderzoeker),

Mónika Peics (docent-laserinstructeur)

Dr. Károly Rózsa (laserfysicus, † 2017).

De taak van Safe Laser Light Kft. is het ontwikkelen en produceren van algemene en medische lasers en aanverwant onderzoek.

Safe Laser Trade Kft Voert educatieve, commerciële en marketingactiviteiten uit.

Op basis van Decreet 4/2009 (III.17.) EüM zijn onze medische zachte lasers opgenomen in bijlage II. medische hulpmiddelen in de medische klasse.

De groep heeft grote nadruk gelegd op onderzoek en ontwikkeling, waardoor het verschillende patenten heeft op het gebied van optica, lasers en lichttherapie.

De bedrijfsgroep voldoet aan de MSZ EN ISO 13485:2012 norm en 4/2009. (III.17) EüM heeft een in het besluit vastgelegd kwaliteitsmanagementsysteem.

Dr. Károly Rózsa (Doctor van de Hongaarse Academie van Wetenschappen) onderzoekt en ontwikkelt lasers sinds 1963. Hij heeft verschillende patenten op gaslaserconstructies. Als gasthoogleraar heeft hij laseronderzoek gedaan aan vier verschillende universiteiten in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Japan, Oostenrijk en de voormalige Sovjet-Unie.

Het is genoemd naar de eerste succesvolle genezingsbehandeling met polorisatielampen (onder supervisie van Dr. Katalin Csizmadia), die leidde tot het patent voor de latere gepolariseerde lichtlampen (Evolite → Bioptron-lamp).

Met ons 2012 “Safe Laser Light”-patent hebben we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van lasers geopend. De optische opstelling die in ons octrooi wordt beschreven, heeft het mogelijk gemaakt om lasers met relatief hoog vermogen (30mW-500mW) veilig en zonder schade aan de ogen te gebruiken, waardoor het bereik van lasergebruikers aanzienlijk is uitgebreid.

Met de “Safe Laser Light” -technologie kunnen we sterkere, efficiëntere en veiligere lasers leveren aan artsen en het grote publiek.

Bij de ontwikkeling van onze lasers werken we nauw samen met vooraanstaande specialisten op verschillende medische gebieden en ontwikkelen we samen efficiënte en veilige apparatuur die zowel technisch als medisch aan de hoogste verwachtingen voldoet.

 

Visie, visie
 
• De resultaten van ons onderzoek en onze ontwikkeling moeten mensen en dieren helpen om sneller en efficiënter te herstellen en te revalideren.

• Maak van de laser een onderdeel van de thuisapotheek van elk gezin.

• Regelmatig en bewust gebruik van de laser zal de kwaliteit van leven van mensen helpen verbeteren.
 
 
Missie, missie
 
• Mensen kennis laten maken met de brede genezende effecten van de laser.
 
• De revolutionaire Safe Laser Technology als is toegankelijk voor elk huishouden.
 
• Soft laser moet op grotere schaal worden gebruikt in de menselijke geneeskunde en de diergeneeskunde.
Shopping Cart
Scroll to Top