Uw thuis apotheek
Safe Laser is wetenschappelijk bewezen effectief bij meer dan 100 klachten.
Meer informatie
Europese certificering
UNIEK: Safe Laser is als enige laser therapie veilig voor de ogen. Goedgekeurd door EU.
Meer informatie
Een pijnvrij gevoel
activeer het zelfherstellende vermogen van het lichaam zonder medicatie en ervaar een pijnvrij(er) gevoel.
Meer informatie
Dier geneeskunde
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Huid veroudering
Verjong de huid door het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren.
Meer informatie
Sport
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Previous
Next

Artrose

Als artrose patiënt heb je het vast vaak gehoord, ze kunnen je niet verder helpen. Operatie, oefeningen of medicatie kunnen een oplossing bieden maar dit valt vaak tegen. We zijn verheugd te kunnen vertellen dat Safe Laser de oplossing is voor pijnklachten door artrose….*
Kom meer te weten

Pijn bij bewegen

Soft lasertherapie wordt al meer dan 50 jaar met succes in de geneeskunde toegepast. Het is effectief gebleken in bijna 100 aandoeningen (o.a. artrose en reuma) ondersteund door klinisch onderzoek en casestudies
Kom meer te weten

Huidveroudering

Cosmetische salons maken al jaren effectief gebruik van soft laserbehandelingen voor huidverjonging. Helaas kunnen we de apparatuur die daar wordt gebruikt niet mee naar huis nemen. Met Safe Laser is dit wel mogelijk.
Kom meer te weten

Dierengeneeskunde

Tot heden mochten laser therapieën alleen door de medisch specialist worden toegepast. Safe Laser heeft een doorbraak bereikt: het therapeutische gebruik ervan is vergelijkbaar met dat van een Soft laser, maar is veel veiliger
Kom meer te weten

Luchtweginfectie

Het gebruik van soft laser therapie bij een luchtweg infectie geeft al 25 jaar voordelen. De toepassing verlicht de symptomen van sinusitis en luchtwegontsteking. Deze behandeling gaat via het neusgat.
Kom meer te weten

Sport verwondingen

In de afgelopen decennia hebben sportartsen Soft lasers vooral gebruikt om sportblessures te behandelen, maar recent onderzoek toont aan dat laserbehandeling ook op andere gebieden zeer effectief is.
Kom meer te weten

Oorklachten

De Soft laser wordt al meer dan 25 jaar met succes toegepast bij aandoeningen van de keel, neus en oren als een niet-invasieve, pijnloze effectieve behandelmethode. Zeker bij kinderen is een pijnloze behandeling...
Kom meer te weten

COVID 19

Soft lasertherapie wordt al tientallen jaren gebruikt om de symptomen van verschillende virale ziekten te behandelen. Sinds februari 2020 onderzoeken onze experts de mogelijke positieve effecten van de laser op de ziekte Covid-19 coronavirus.
Kom meer te weten

Gebitsproblemen

Lasers worden sinds 1961 in de tandheelkunde gebruikt. Duizenden klinische onderzoeken hebben de doeltreffendheid bewezen en zijn ze opgenomen in "Evidence Based" medische procedures.
Kom meer te weten

Huidproblemen

Tegenwoordig spelen Soft lasers een belangrijke rol bij de behandeling van dermatologische aandoeningen. Huidziekten die het leven van patiënten jarenlang bitter hebben gemaakt, zijn ook in korte tijd te genezen.
Kom meer te weten

Diabetes

Professor Endre Mester, ontwikkelde in 1971 als eerste de behandeling voor diabetes ter wereld. De soft laser behandelmethode was een doorbraak in het genezen van de complicaties van diabetes en redde talloze benen van amputatie.
Kom meer te weten

Vragen en antwoorden

Safe Laser is uniek en nieuw in Nederland. Wij beantwoorden graag al uw vragen over deze innovatieve therapie.
Kom meer te weten
Shopping Cart
Scroll to Top