Uw thuis apotheek
Safe Laser is wetenschappelijk bewezen effectief bij meer dan 100 klachten.
Meer informatie
Europese certificering
UNIEK: Safe Laser is als enige laser therapie veilig voor de ogen. Goedgekeurd door EU.
Meer informatie
Een pijnvrij gevoel
activeer het zelfherstellende vermogen van het lichaam zonder medicatie en ervaar een pijnvrij(er) gevoel.
Meer informatie
Dier geneeskunde
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Huid veroudering
Verjong de huid door het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren.
Meer informatie
Sport
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Previous
Next

Huidproblemen

Tegenwoordig spelen Soft lasers een belangrijke rol bij de behandeling van dermatologische aandoeningen. Huidziekten die het leven van patiënten jarenlang bitter hebben gemaakt, zijn ook in korte tijd te genezen.

 De speciale dermatologische behandelingen van Safe Laser zijn voor alle leeftijden veilig en zonder bril te gebruiken en zeer effectief.  

Gebruik:

  • Laserlicht versnelt de genezing van huidziekten – ontsteking, hyperpigmentatie, melasma, herpes, eczeem, gordelroos, psoriasis Verlicht jeuk en pijn.
  • Het ondersteunt effectief de genezing van ledematenzweren veroorzaakt door moeilijk te genezen wonden , doorligwonden en diabetes. Lasertherapie stimuleert ook de aanmaak van fibroblasten, die noodzakelijke bouwstenen zijn voor de aanmaak van collageen. Collageen is het essentiële eiwit dat essentieel is voor de regeneratie van oude weefsels en de genezing van beschadigde weefsels.

Vanwege het effect op het verhogen van de collageenproductie is lasertherapie uiterst effectief bij de behandeling van open wonden en brandwonden .

  • Het bevordert weefselregeneratie (zonder littekens) in geval van epitheliale verwondingen en schaafwonden .
  • Het vermindert de vorming van overmatig littekenweefsel na snijwonden, brandwonden en operaties, omdat het de bloedtoevoer naar het geblesseerde gebied verbetert, de effectieve verwijdering van afvalproducten bevordert en daardoor het genezingsproces versnelt. Snellere genezing resulteert altijd in minder vorming van littekenweefsel.
  • Soft lasertherapie bevordert aanzienlijk de vorming van nieuwe haarvaten (kleine bloedvaten) in beschadigde weefsels. Meerdere haarvaten kunnen meer bloed leveren aan beschadigde gebieden, wat het genezings- en regeneratieproces versnelt, zodat wonden sneller genezen en littekenvorming wordt verminderd .

Behandeling:

Bij alle Safe Laser apparaten wordt de huidlaesie behandeld door contact met de huid.

  • Laser van punt naar punt in het gegeven gebied (bijv. been, chirurgisch litteken).
  • Ongeacht het huidprobleem wordt dagelijks gebruik aanbevolen, met een behandeltijd van 3-5 minuten per punt. (De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de ziekte. U krijgt na aanschaf toegang tot een Safe Laser trainingsapp waarmee u alle behandeltijden kunt bekijken.Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.)
Shopping Cart
Scroll to Top