Uw thuis apotheek
Safe Laser is wetenschappelijk bewezen effectief bij bijna 100 klachten.
Meer informatie
Europese certificering
UNIEK: Safe Laser is als enige laser therapie veilig voor de ogen. Goedgekeurd door EU.
Meer informatie
Een pijnvrij(er) gevoel
activeer het zelfherstellende vermogen van het lichaam zonder medicatie en ervaar een pijnvrij(er) gevoel.
Meer informatie
Dier geneeskunde
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Huid veroudering
Verjong de huid door het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren.
Meer informatie
Sport
Versnelt het herstel van spieren, pezen, zenuwen en gewrichten en verhoogt het uithoudingsvermogen.
Meer informatie
Previous
Next

Waarom is laserlicht effectief voor zoveel verschillende klachten?

Een soft laser therapie is als een 21e. eeuw multivitamine. Safe Lasers zijn in feite soft lasers, in tegenstelling tot elke andere soft laser therapie kan alleen Safe Laser veilig thuis worden gebruikt dankzij hun unieke en gepatenteerde optische lenssysteem, ze zijn daardoor niet gevaarlijk voor de ogen of de huid.

Natuurlijk is er een meer wetenschappelijke benadering en verklaring, maar voordat we hierop ingaan, is het de moeite waard om na te denken over hoe divers het gebruik van een laser is. Het kan laserontharing zijn, maar het is ook geschikt om de haargroei te stimuleren. Onder het menu ‘Geschiedenis van laser en gepolariseerd licht‘ kunt u meer lezen over het horen van het woord laser, barcodescanner, afstandsmeter, dvd-speler, kleurencavalcade van beveiligingssystemen, militaire technologie of zelfs zelfrijdende auto. 

Dienovereenkomstig zijn er ook verbazingwekkende mogelijkheden in de zachte laser bij genezing. In de afgelopen decennia hebben honderden wetenschappelijke onderzoeken en medische ervaring aangetoond dat een zachte laser ontstekingen kan verminderen, pijn kan verlichten en een biostimulerend effect kan hebben op bijna elk punt in het lichaam.

Elke cel bevat mitochondriën die ATP (adenosinetrifosfaat) produceren, dat energie aan ons lichaam geeft om te functioneren. Om ervoor te zorgen dat mitochondriën ATP produceren, hebben ze zuurstof en voedingsstoffen nodig. Zuurstof zelf kan niet door de mitochondriale wand. Dit wordt geholpen door een enzymcomplex genaamd cytochroom-c-oxidase, dat zuurstof bindt, het overbrengt naar de mitochondriale wand, het daar vrijgeeft en vervolgens die zuurstof nodig heeft om ATP te maken. Cytochroom-c-oxidase gaat uit de mitochondriale wand en bindt een ander stuk zuurstof, wat zorgt voor een continue toevoer van zuurstof voor ATP-productie.

Wanneer we een ontstekingsziekte hebben of degeneratie in het lichaam overheerst als gevolg van veroudering, beginnen de mitochondriën stikstofmonoxide (NO) te produceren, een belangrijk signaalmolecuul voor het lichaam. Tegelijkertijd wordt NO als bijwerking gebonden aan cytochroom-c-oxidase en komt het niet vrij, met als gevolg dat cytochroom-c-oxidase niet langer meer zuurstof kan binden, zelfs niet als het de mitochondriale wand binnendringt. mitochondriale zuurstoftoevoer stopt, ATP-productie stopt en geprogrammeerde celdood begint.

Gelukkig is cytochroom-c-oxidase lichtgevoelig – omdat een deel ervan porfyrine is – wanneer het wordt geëxciteerd en gestimuleerd met de juiste laser, wordt het geactiveerd, verbreekt het contact met NO en kan het cytochroom-c-oxidase zijn basisfunctie terugkrijgen, opnieuw om zuurstof te binden, de toevoer van zuurstof naar de mitochondriën wordt hersteld, de ATP-productie wordt hersteld en de cel blijft zijn functie gezond uitoefenen.

Kort samengevat: waar we cellen hebben, kan de laser effectief worden gebruikt en daarom kan de laser zoveel verschillende ziekten genezen. Ziekten komen voor op celniveau en kunnen met de laser op celniveau worden genezen.

 

Bronnen:

Shopping Cart
Scroll to Top